Menu

L’operació de compra conjunta d’energia del sector sanitari més important d’Espanya realitzada per Global Dragon

compra-conjunta-denergia-sector-sanitari

L’operació de compra conjunta d’energia del sector sanitari més important d’Espanya realitzada per Global Dragon

La nostra companyia Global Dragon Solutions va ésser elegida pel SISCAT (Sistema Sanitari Integral d’utilització pública de Catalunya) per a la realització de la compra conjunta d’energía per als 30 hospitals que  integren la plataforma conjunta de compra d’energia eléctrica i gas natural i que sumen 200 punts de connexió a la xarxa. Segons el director d’Infraestructures de l’Hospital Clínic (institució participant en el projecte), Sr. Joan Vila-Masana, “l’operació de compra conjunta catalana és un referent a l’Estat i ha estat tot un èxit“.

La compra conjunta  permetrà estalviar un 3% en el subministrament elèctric i un 10% en gas durant els propers 14 mesos la qual cosa, en termes globals, es tradueix en una reducció de 720.000 euros a les factures.  L’operació, formalitzada el passat 13 de juliol, ha estat posible gràcies als serveis d’assessorament i gestió en el procés de compra conjunta de Global Dragon junt amb l’aportació de la nostra experiència en compres dinàmiques i selecció de proveïdors mitjançant la licitació electrónica.

La nostra plataforma de subhastes profesionals Dragon Marketplace és de creació pròpia i és única al mercat donat que hem desenvolupat un software propi que ens permet no haver de dependre d’altres empreses i així disposar de total autonomia tot oferint una resposta i adaptació rápida i eficient als nostres clients.

La nostra directora d’operacions, Nohemi Airós, explica que “la robustesa de la nostra plataforma és el motiu pel qual SISCAT ha escollit Global Dragon per a realizar la compra dinámica conjunta“. A més de la fortaleza tecnològica, la transparencia de tot el procés de compra conjunta ens distingeix ja que aportem un certificat de traçabilitat de totes les dades de la subhasta electrónica la qual cosa resulta una innovació i ens converteix en una eina molt transparent, àgil i competitiva.

compra-conjunta-denergia-nohemi-airos

Un altre dels nostres valors afegits és que Global Marketplace és l’única plataforma de compres privades formada per capital íntegrament català. Airós explica que “les licitacions electròniques ofertes per Global Dragon permeten una selecció de proveïdors més transparent, garantint la compètencia entre ells així com la transparència absoluta durant tot el procés de compra.” D’aquesta manera, els proveïdors participants poden concórrer a una licitació electrònica amb unes regles definides prèviament en el plec de condicions. Global Dragon és l’única plataforma de compres conjuntes a Espanya que realitza la licitació electrònica seleccionant les ofertes segons els paràmetres defints prèviament pel client i adaptant-se a qualsevol tipus d’insum o proveïdor ja sigui compra conjunta d’aliments, energía, materials d’embalatge…

compra-conjunta-denergia-equip

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *