Menu

Subhasta d’energia eléctrica: ITH aconsegueix estalvis del 9% en els preus en la seva primera compra conjunta

subhasta-denergia-Instituto-tecnologico-hotelero

Subhasta d’energia eléctrica: ITH aconsegueix estalvis del 9% en els preus en la seva primera compra conjunta

Subhasta d’energia eléctrica 13-03-2015

GlobalDragon gestiona per a l’ITH (Instituto Tecnológico Hotelero) la primera compra conjunta per a hotels a nivel estatal.

———————-

La primera subhasta de l’energia Hotels a nivell nacional, promogut pel Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), ha estat un èxit per a organitzadors, aconseguir un estalvi mitjana de tot el grup de 9%, amb un benefici directe en el preu de l’energia per a la majoria dels hotels. Aquesta iniciativa ha posat en marxa per tal de proporcionar valor afegit en l’àmbit de la sostenibilitat en l’hostaleria, i abans de la participació de manera virtual en la subhasta professional, a través d’una plataforma online de subhastes independent Global Dragon Solutions, els hotels interessats es va unir en el primer grup de compra agregada d’energia per a hotels.

subastas-de-recursos Així que, a finals del mes de gener, es va celebrar una reunió entre ITH, la consultoria energètica i ambiental Bioquat que assessora l’ITH i un grup de comercialitzadores d’energia on es presentà el grup les característiques de la subasta que, finalment es va celebrar el 10 de març. L’èxit d’aquesta primera subhasta de compra d’energia es deu tant al nombre d’hotels implicats  en el grup de compres i que varen unir els seus consums per tal de participar junts a la subhasta, com als resultats obtinguts en quant a l’estalvi en els preus de l’electricitat. De fet, en la subhasta s’han obtingut tant preus fixes com preus indexats a mercat, amb la intenció de donar servei a les diferents característiques dels hotels del grup. Gràcies a això, tots els integrants del grup de compra han pogut accedir a preus competitius independentment de la tarifa i ajustats a les seves necessitats.

A més, i amb la finalitat de seguir ajudant els hotels a millorar la seva competitivitat gràcies a l’estalvi en els consums d’energia, ITH té previst organitzar de manera similar un grup de compra de gas natural. Els hotels interessats en aquesta nova subhasta poden consultar la información al lloc web de ITH.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *